vink kasten icon

Of u nu op zoek bent naar een boekenkast, kledingkast, schoenenkast of vitrinekast, de mogelijkheden zijn legio en Vink Interieurbouw denkt graag met u mee! Enkele ideeën, voor uw inspiratie:

Tv meubels

Een nieuwe tv vraagt vaak om nieuw meubilair, Vink Interieurbouw maakt uw tv-meubel, multimedia meubel perfect op maat. Ook met een tv-lift zodat uw tv zo in de kast verdwijnt. U kunt uw keuze maken tussen allerlei houtsoorten en afwerkingen zoals bijvoorbeeld noten, eiken of hoogglans. Wij vervaardigen uw interieur met alleen hoogwaardige materialen, elk meubel heeft dus een functioneel design en een unieke uitstraling!

Inloopkasten en doorloopkasten

Inloopkasten of doorloopkasten zijn dé oplossing voor uw kastruimte probleem. Door een handig kastinterieur krijgt een kamer ineens veel opbergruimte. Er wordt vaak gedacht dat zo’n inloopkast alleen mogelijk is een groot huis. Maar soms kan, door het efficiënt omspringen met ruimte, een inloopkast prima worden gerealiseerd zonder hiervoor een hele kamer op te offeren! Wij ontwerpen graag uw kast op maat en installeren deze compleet met lichtkoof, lades en andere handige ‘trucs’ die uw opbergproblemen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Boekenkasten

De ene boekenkast is de andere niet. Daarom leveren wij kastoplossingen waarover is nagedacht. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk: boekenkasten van vloer tot plafond en in elke gewenste breedte. Wilt u uw op maat gemaakte boekenkast in een hoekopstelling of tegen een schuin dak of schuine wand? Wij meten deze bij u in zodat u verzekerd bent van een perfect passende kast.

Zoals u ziet is er van alles mogelijk. Staat uw idee hier niet bij? Grote kans dat wij het wél kunnen vervaardigen. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.