Vink Interieurbouw is specialist in het maken van op maat gemaakte kasten, keukens en meubulair voor uw woning of bedrijf. Bovendien doen wij meer dan het vervaardigen van interieur: wij denken graag met u mee binnen het totaalplaatje van het inrichten van uw bedrijf of woning, zodat u verzekerd bent van een perfect passend interieur!

werkwijze icon

Hoe werken wij? U heeft al een ontwerp of idee over het meubel of interieur, desgewenst helpen wij u hierbij. Kleur samenstelling, materiaal en afwerking worden bepaald. Na het goed keuren van het ontwerp meten we bij u in en produceren wij het meubel in onze werkplaats en komen het plaatsen op uw locatie. Al onze kasten, meubels en keukens zijn mede daarom van uitstekende kwaliteit en precies op maat!

Wij meten het meubel bij u thuis in en komen het plaatsen op uw locatie.

vink locatie icon

Vink Interieurbouw is gevestigd in Oudewater en veel van onze klanten komen uit deze regio. Wij werken in het hele land voor zowel bedrijven, aannemers als particulieren. In onze werkplaats werken we met een team van meubelmakers aan uw interieur. Soms bestaat dit uit ‘productiewerk’ maar meestal enkel stuks van kasten, keukens en meubelen op maat. Persoonlijk contact met u als klant is ons uitgangspunt en wij werken met passie voor ons vak. Echt oud ambachtelijk timmervakmanschap dus!

In onze werkplaats werken we met een team van meubelmakers aan uw interieur.

vink werkplaats icon

Op de werkplaats worden alle soorten hout en ook andere materialen verwerkt tot hoogwaardige functionele producten voor uw woning of kantoor. Naast handwerk wordt er machinaal materiaal verwerkt in onze werkplaats. De ruimte die wij ter beschikking hebben, biedt de mogelijkheid om volledige kastenwanden op te stellen.

Met veel plezier proberen wij onze producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen. Wij zien het als een uitdaging om met u mee te denken en uw verwachtingen te overtreffen. Als u benieuwd bent naar de voortgang van uw opdracht, kom dan gerust een kijkje nemen!

Wij zien het als een uitdaging om met u mee te denken en uw verwachtingen te overtreffen.

vink duurzaam icon

Goed om te weten: in onze werkplaats maken wij uw meubilair van zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen. Onze kastoplossingen zijn dus praktisch en duurzaam door een grote aandacht voor detail en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze leveranciers dragen het FSC- en PEFC- certificerings- keurmerk voor verantwoord en duurzaam bosbeheer.

Wilt u uw wensen voor uw kast, keuken of uw gehele interieur met ons bespreken? Maak dan een afspraak op 0348-565353 of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij zijn een erkend leerbedrijf van Stichting Hout en Meubel.

Vink Betimmeringen Interieurbouw. Het juiste gereedschap voor de juiste oplossing.

Contact

Kasten en kastwanden

Met moderne software stemmen wij het ontwerp van uw nieuwe kastenwand af op uw wens. Wat u in gedachten heeft, maken wij. Het ontwerp vervaardigen met oogpunt op mens en milieu FSC en PEFC certificering en duurzaam.

Maatwerkkeukens

De keuken is in menig huis dé leef- en contactplek. Hier komt het gezin tijdens het koken al samen en schuiven gasten graag aan voor een ontspannen gesprek. Degene die kookt wilt alles onder handbereik hebben. Deze uitgangspunten nemen we in onze luxe keukeninrichting mee.

Oplossingen op maat!

Bij ons staat niet alleen het resultaat van uw project voorop. In niet mindere mate denken wij ook na om u tijdens het bouwen, verbouwen en inrichten van uw woning of kantoor te ontzorgen. Zodat u zich vanaf het eerste contact helemaal happy voelt met uw beslissing.

Wij zijn een erkend leerbedrijf
van Stichting Hout en Meubel

vink renovatie icon

Vink Betimmeringen Interieurbouw innoveert continu om haar klanten de beste concepten, producten en service te leveren.

vink upgrade icon

Vink Betimmeringen Interieurbouw beschikt over haar eigen werkplaats wat kwaliteit en flexibiliteit garandeert.

vink houtbewerking icon

Wij denken graag met u mee, geen uitdaging is ons te gek!

vink keuken icon

Duurzaamheid van producten en processen staan bij Vink Betimmeringen Interieurbouw hoog in het vaandel.

vink kantoormeubilair icon

Vink Betimmeringen Interieurbouw realiseert interieur concepten sinds 1993, wij weten wat we doen.